Nieuwe folder van de Klepperman van Elleven

Op 17 januari 2018 heeft de Klepperman van Elleven haar nieuwe folder aangeboden aan vertegenwoordigers van het Coöperatievefonds van de Rabobank waaruit de vereniging een bijdrage heeft ontvangen. Via dit fonds werd het nl. mogelijk gemaakt om deze folder te realiseren.

Leden van de Rabobank (Gooi- en Vechtstreek) kunnen bij dit fonds een project, welke een maatschappelijk doel dient, aanbieden. Wordt dit project goedgekeurd dan wijst het fonds een bijdrage toe.

Medio 2017 werden de leden van de Klepperman verzocht zich in klederdracht, op een bepaalde locatie in Laren, te verzamelen voor het maken van nieuwe foto’s. Als dank mochten allen mee naar de welbekende poffertjeskraam Corn.de Haan in Laren die elke zomer op de Brink staat. Met wat hulp vanuit de drukkerij is er een frisse folder gemaakt waardoor deze weer een tijdje mee kan.

Indien men belangstelling heeft voor de folder dan graag een verzoekje naar: info@kleppermanvanelleven.nl. Laat uw keuze even weten aangezien wij de folder zowel via de post als digitaal kunnen toesturen.

Nieuwe folder van de Klepperman van Elleven

(Foto: Bob Awick)