Koninklijke onderscheiding voor Bertha Kleinnibbelink (’t Olde Getrouw)

Ulft – Bertha Kleinnibbelink is al 51 jaar lid van folkloristische dansgroep ‘t Olde Getrouw uit Varsseveld. Op donderdag 26 april werd ze verrast met een Koninklijke onderscheiding, ze is benoemd als lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Otwin van Dijk van de gemeente Oude IJsselstreek.

Een lintje voor Bertha Kleinnibbelink (’t Olde Getrouw Varsseveld)

Bertha is voorzitter en dansleidster van ‘t Olde Getrouw en is ook op veel andere manieren actief in de folklore. Ze heeft meegewerkt aan  het boek  Oostgelderse Streekdracht, ze heeft als lid van de kledingcommissie veel kleding gemaakt en was mede-organisator van diverse festivals.

Ze is al jarenlang vrijwilligsters op  zorgcentrum “de Bettekamp”, mede-oprichter van woongroep “de Zwanenpoort” in Varsseveld en actief bij  Repair-cafe.

Op de foto een stralende Bertha met o.a. burgemeester Otwin van Dijk, tegen de achtergrond van een mooie foto van onze koning Willem-Alexander.