Erelidmaatschap voor twee platina jubilarissen bij de Folkloristische Dansgroep de Korenaer uit Almelo

Almelo – De 72 jaar oude Folkloristische Dansvereniging De Korenaer uit Almelo heeft op de afgelopen jaarvergadering in november 2018 twee leden gehuldigd die 70 jaar lid waren. Dan kan men echt van trouwe leden spreken.

Het betreft de dames Riek Versteeg en Dina Hondebrink. Behalve dat het trouwe dansleden waren, hebben beide dames ook op ander gebied veel voor de vereniging betekend. Riek heeft jarenlang de jakken en rokken voor de dames en de overhemden voor de heren genaaid en Diana was jarenlang secretaresse.

Daarom heeft het bestuur van De Korenaer beide dames het erelidmaatschap verleend en de bijbehorende oorkondes zijn op de jaarvergadering uitgereikt.

Op de foto links Riek Versteeg en rechts Dina Hondebrink.

Ps.: Wat een mooie dames en een mooie achtergrond, kortom een prachtige foto!!