21 september is de Nationale Folkloredag, komt u ook?

Een belangrijk jaarlijks evenement is de Nationale Folkloredag, waarbij vertegenwoordigers van de aangesloten groepen aanwezig zullen zijn. Er is hiervoor een bijzonder mooie locatie uitgezocht in het oosten van ons land. Laat u op deze dag verrassen in en rondom Herberg Erve Kots in Lievelde (http://www.ervekots.nl/). Hier vindt u o.a. een herberg, een openluchtmuseum en een eigen bierbrouwerij.

Door de combinatie van deze locatie met +/- 220 fleurig geklede folkloristen staat dit garant voor een fotogenieke dag. Het beste moment voor bezoekers, pers en andere media, voor mooie plaatjes en interviews, is 21 september tussen 13:00 en 15:00. . Gedurende het middagprogramma is er o.a. een optreden van de folkloristische dansgroep ”De Iesselschotsers” uit Steenderen.