Voorzitter Ria Broeze – v.d. Kolk van District Oost stelt zich voor

Ik mag mij even aan u voorstellen, mijn naam is Ria Broeze, we wonen in Hoge Hexel en wonen bij het akkerbouwbedrijf( inmiddels overgenomen door onze zoon en schoondochter). Jan en ik hebben vier kinderen, allen getrouwd en 9 kleinkinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar

Ik ben in mei 2019 gestopt met betaald besturen en geniet nu van mijn pensioen, nu mijn drukke bestuurlijke leven achter de rug is (Gemeenteraadslid, Statenlid, Wethouder en Dagelijks Bestuurslid Waterschap) heb ik meer tijd om vrijwilligerswerk te doen. Voorzitter zijn van de Federatie van Folkloristische Groepen District Oost past in het plaatje van mijn andere vrijwilligerswerkzaamheden zoals dialect op de agenda te krijgen in de zorg, op scholen enz. Ik ben voorzitter van de historische kring Wederden, was jarenlang actief in het bestuur van de Agri fair te Wierden, allemaal activiteiten die te maken hebben met het culturele leven, daarom durf ik deze uitdaging wel aan! Ik hoop dat het genoegen wederzijds zal zijn!