Kerst- en nieuwjaarswensen van het Hoofdbestuur van de FFGN

Watze SteensmaMede Folkloristen,

Bijgaand de kerst- en nieuwjaarskaart van onze Federatie met de beste wensen voor 2022. Op de kaart een aantal tafereeltjes uit betere tijden, tijden waarin we actief konden zijn. Daar lijkt het momenteel niet op met opnieuw een lockdown. Wellicht noodzakelijk voor ons eigen welzijn, maar voor het verenigingsleven weer erg “down”. Helaas bestaat er voor dit effect geen boosterprik en moeten we er mee leven.

Rest ons alleen de hoop op betere tijden, slechter kan het eenvoudig niet en we zien uit naar de voorjaarswalsen en de oogstdansen en hopen die weer te mogen tonen. Voor nu: neem geen risico en broed op een enthousiaste hervatting, onze voorouders hebben uiteindelijk de Spaanse griep er ook onder gekregen!

Namens het hoofdbestuur
Watze Steensma