Dansen houd je jong!

Hoe fijn is het om dit te combineren met het levend houden van de dansen uit je eigen streek. Dat is ook de motivatie geweest van Karin en Bennie om lid te worden van een folkloristische groep in hun omgeving. Samen dansen en muziek maken zorgt voor veel plezier en gezelligheid bij de oefenavonden en tijdens optredens van de groep. “Je komt altijd op een feestje!” was een uitspraak van een lid.

Dus meld je aan en ervaar het zelf!. > Hier < staat een overzicht van de groepen die aangesloten zijn bij de FFGN.

Om u te al vast in de juiste stemming te brengen zijn er enkele promotiefilms gemaakt  in samenwerking van de FFGN (Federatie van Folkloristische Groepen in Nederland) en LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst).

Klik op de onderstaande foto’s en u ziet en hoort hier de ervaringen van de volgende folkloristen:

Karin van de Westfriese Dansgroep De Schermer Dansers.

 

Bennie  van de Folkloristische Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde.